Atatürk İlkokulu

Vizyon: Vizyonumuz; okul-veli bütünleşmesi ve çalışanlar arası ilişkilerle öğrencilerimizi eğitim-öğretim başarısında ön sıralara çıkarmaktır.

Misyon: BİZ, öğrencilerimizi Milli Eğitimin Temel Amaçları doğrultusunda Türkiye Cumhuriyetinin Temel İlkelerine bağlı, etik değerleri benimsemiş, ilgi, yetenek ve kabiliyetleri doğrultusunda yönlendirilmiş, aydın fikirli, kendine güvenen, paylaşmasını bilen, sorumluluk duygusu gelişmiş, üretken bireyler yetiştirmek için 21. YÜZYILDA BEN DE VARIM! ülküsünde, hedefleri olan rekabetçi bir GENÇLİK YETİŞTİRMEK için varız.

Başarılar:

Saatler: 09:00-12:25 13:25-15:00
Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: 07.00-19.00 saatleri arasında yarım saatte bir Kayseri-Yeşilhisar minibüsleri çalışmaktadır. Yeşilhisar içinde özel öğrenci servisleri ile ulaşım sağlanmaktadır.
Sportif Etkinlikler: Okullar Arası Futbol Turnuvası Çocuk Oyunları Yarışmaları
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Akıllı Sınıf Mutlu Öğrenci Projesi Sağlıklı Besleniyorum, Dürüstlüğümü Gösteriyorum Projesi Okul Bilgilendirme Ekranı Projesi Kitap Kurdu Projesi Örnek Öğrenci Projesi

WEB - https://yesilhisarataturkilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Güney Mahallesi Molla Ağa Sokak No 54 Yeşilhisar KAYSERİ

Yerleşim Yeri - Yeşilhisar ilçe merkezi

Adres - Güney Mahallesi Molla Ağa Sokak No 54 Yeşilhisar KAYSERİ

Ulaşım Kayseri-Niğde yolu üzerindedir. Kayseri Batı Terminalinden Yeşilhisar minibüsleri ile ulaşım sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz il merkezine 65 km uzaklıkta, Yeşilhisar ilçe merkezindedir.